Зелен фасул със сметана
От: Vanja Mitova
|
|
|
Специални:
|
|
Прочетено: 984
Оценка: 3.00
Препоръчано: 0
|
|
1 кг зелен фасул
1 глава лук или 2 стръка пресен
50 мл олио
1 с.л. брашно
1 ч.л. сол
1 ч.л. червен пипер
магданоз
1 глава чесън
сметана
|
|
Фасулът се почиства, нарязва се на парчета, залива се с вода, колкото да го покрие и се слага да ври. След 10 минути се добавя нарязаният лук, олиото и солта. Вари се още 20 минути. Добавя се почистения и ситно нарязан чесън. Брашното и червеният пипер се разтварят в малко вода и внимателно се прибавят, като се бърка непрекъснато. На края се добавя нарязаният магданоз и се държи на котлона още 2 минути. При поднасяне се добавя сметана.
|
|
|
КОМЕНТАРИ (0)
ПРЕПОРЪЧАЙ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
|
|