gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
 
           
 
Начало » Рецепти » Сходни рецепти » Рулца от тиквички и патладжан с извара

Bon Apeti, драги гастрономе!


Рулца от тиквички и патладжан с извара

От: Габриела Петрова


gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина

Оцени:  
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
Категория: Основно блюдо
Обработка: На фурна
Специални:
  gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
Прочетено: 722
Оценка: 3.00
Препоръчано: 0
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина

 

  • 3 бр. тиквички и/или патладжани
  • 100 г извара
  • 100 г сирене
  • 50 г пушен кашкавал
  • 50 г кашкавал
  • 1 бр. яйце
  • черен пипер по желание
  • 3 бр. домати
  • зехтин
  • сирене Пармезан за поръсване
  •  

     
    gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина

    Тиквичките и патладжана нарязваме по дължина на тънки филийки, най-добре се режат с ренде за картофи, посоляваме и оставяме да омекнат. През това време смесваме продуктите за плънката като сиренето и кашкавалите се настъргват, прибавяме разбитото яйце и черния пипер. Сместа трябва да е гъста.

    Намазваме всеки резен тавичка/патладжан със зехтин. Отгоре слагаме от сместа и завиваме на рулце. Редим в намазнена тавичка едно до друго като помежду им слагаме малко парче домат. След като ги наредим всички с четка намазваме със зехтин рулцата. Печем, докато се зачервят. После поръсваме с пармезан или кашкавал, след което отново запичаме за 5 мин..

     
    gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина




    КОМЕНТАРИ (0)
    ПРЕПОРЪЧАЙ
    ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
     
     







    Търсене
     
     
    Share |





    © 2009 Gastronom.bg. Всички права запазени. Сайтовете за ТЕБЕ! Уеб дизайн и разработка DUALM studio
    Gastronom.bg