Запечено козе сирене с мед и орехи
От: Мирела Димова
|
|
|
Специални:
|
|
Прочетено: 5738
Оценка: 3.00
Препоръчано: 7
|
|
За 1 порция:
150 г козе сирене (средно дебела кръгла плочка)
2 с.л. мед
3 с.л. балсамов оцет
няколко ядки от орех
2-3 шайби ананас от консерва
|
|
В тавичка се поставят шайбите ананас, върху тях - козето сирене. Отгоре се нареждат ореховите ядки и всичко се залива със смес от разбъркани заедно балсамов оцет и мед. Сиренето се запича в сгорещена фурна, така че да придобие приятен кафяв загар. Сервира се залято със соса, останал в тавичката при печенето. Аранжира се с пресни подправки и билки.
|
|
|
КОМЕНТАРИ (0)
ПРЕПОРЪЧАЙ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
|
|