gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
 
начало   рецепти   кулинарен спец   здравословно   кухня   заведения   тестове
 
Начало » Кухня » Публикации » Забавни цитати за храната

Bon Apeti, драги гастрономе!



gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина

Оцени:  
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина

  Забавни цитати за храната

Категория: Храни и напитки
15.09.2009
  gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
Прочетено: 9277
Оценка: 3.00
Препоръчано: 0
 

Проблемът с яденето на италианска храна е че след 5 или 6 дни пак огладняваш.
(Джордж Милър)

Големи, голи, сурови моркови са приемлива храна само за някой, който живее в сандък и нетърпеливо очаква Великден.
(Фран Лебовиц)

Никога не яж повече, отколкото можеш да повдигнеш.
(Мис Пиги)

Когато келнерката ме попита на 4 или на 8 парчета да нареже пицата, аз казах: „На 4, не мисля, че мога да изям 8.“
(Йоги Бера)

Единственото време за ядене на диетична храна е докато чакаш пържолата да се опече.
(Джулия Чайлд)

Най-забележителното нещо за майка ми е, че 30 години ни поднасяше само остатъци от храна. Оригиналните ястия никога не бяха открити.
(Калвин Трилин)

Аз винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям към храната.
(У. Фийлдс)

Любовта и кренвиршите си приличат. На човек никога не са му достатъчно.
(Трикси Кунц)

Плодът е зеленчук с добър външен вид и пари. Освен това, ако оставите плод да изгние, той ще се превърне във вино, а брюкселското зеле никога не прави това.
(П. Дж. О’Рурк)

Червеното месо не е вредно за вас. Обаче синьо-зеленото – това наистина е вредно!
(Том Смоутърс) 

Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.
(Китайска поговорка)

Когато ядем, не остаряваме.
(Френска поговорка)

По-добре е да си гладен, но да не ядеш какво да е и е по-добре да си сам, отколкото с кого да е.

Най-добрата подправка към храната е гладът.
(Сократ)

Гладът е най-добрата подправка на света.
(Мигел де Сервантес)



КОМЕНТАРИ (0)
ПРЕПОРЪЧАЙ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ


 





Търсене


 
 
Share |





© 2009 Gastronom.bg. Всички права запазени. Сайтовете за ТЕБЕ! Уеб дизайн и разработка DUALM studio
Gastronom.bg