gastronom, рецепта, рецепти, готвене, здравословно, кухня, диети, заведения, специалитет, закуска, супа, ядене, вечеря, десерт, салата, предястие, сос, подправка, зимнина
 
начало   рецепти   кулинарен спец   здравословно   кухня   заведения   тестове
 
Начало » За сайта

Bon Apeti, драги гастрономе!


GASTRONOM.BG – САЙТ ЗА КУЛИНАРНИТЕ ЧУДЕСА, КОИТО ХУМАНОИД МОЖЕ ДА ЗАБЪРКА

Жената трябва да бъде
ДАМА в собствената си гостна,
ГОТВАЧКА в кухнята,
КУРТИЗАНКА в спалнята…
Южноамериканска поговорка


Готови ли сте да хапвате?
Gastronom.bg не готви, но пък предлага голям архив от кулинарни изкушения от цял свят, които могат да задоволят всеки вкус!

Това не е готварска книга, а дневник, който заедно дописваме. Рубриката РЕЦЕПТИ е мястото, където може да споделите своя опит в кухнята като покажете как приготвяте любимия си кулинарен шедьовър.

Gastronom.bg надниква и в кухните на най-добрите български готвачи, за да ви разкрие техните тайни. Следете рубриката КУЛИНАРЕН СПЕЦ за полезни съвети, нестандартни рецепти и интересни истории от извора.

Кухнята е място, в което прекарваме доста част от времето в дома. Как да я обзаведете, как да я поддържате, откъде да пазарувате – всичко това в рубриката КУХНЯ.

Но ако в кухнята не се чувствате в свои води, рубриката ЗАВЕДЕНИЯ е точно за вас – открийте любимото си място за хапване и пийване, бизнес-разговори, сбирка с приятели, романтична среща или шумен купон…

И след всички тези гастрономически вакханалии да не забравим здравословния начин на живот! Рубриката ЗДРАВОСЛОВНО ще ви помогне да откриете точният хранителен режим за вас и ще ви даде ценни съвети за здраве, тонус и добър външен вид.

И накрая забавната, но и полезна рубрика ТЕСТОВЕ, където може да научите повече за себе си.

Присъединете се към света на Gastronom.bg тук!


Вашите мнения, препоръки и въпроси за сайта очакваме на admin@gastronom.bg


Екипът на Gastronom.bg ви желае добър апетит! 
 
 
Share |

© 2009 Gastronom.bg. Всички права запазени. Сайтовете за ТЕБЕ! Уеб дизайн и разработка DUALM studio
Gastronom.bg